tisdag 10 januari 2012

2011 och mera ljus!


På nyårsdagens morgon, väldigt tidigt, skickade jag iväg min beställning av 2011 års blogg. 1152 sidor och därmed fyra fint spiralbundna böcker blev det - jag har varit flitig! Billigt är det inte, men väl värt pengarna - nu kan barnbarnen läsa om hur jag hade det år 2011 när de blir vuxna. Om de nu är intresserade då, vill säga.......... Själv är jag i alla fall väldigt nöjd. Och tittar jag tillbaka på vad jag gjorde för ett år sedan - oj, javisst ja!Som vanligt är jag vaken långt innan det börjar ljusna. Men nu börjar jag i alla fall se ljuset i tunneln! Strax efter 8 är solen på väg upp, och det ser ut att bi en fin dag. Man kanske skulle passa på att ta vara på den innan nästa storm är över oss, för i gårdagens Aftonbladet , med fet stil på första sidan, kunde man läsa detta: 


På sidan 11 meddelas att det är stormen Emils syster som är på väg mot oss och beräknas slå till mot västkusten på torsdag! 
Nåja - det får vara hur det vill med den saken - vi är ju rätt vana vid det här laget..........
Jag glädjer mig åt att faktiskt kunna se att dygnet har blivit aningen längre - sådär 25 minuter sedan vintersolståndet. För visst är det lite ljusare på morgnarna - och eftermiddagarna har blivit något längre...... Och det är bara 6 veckor kvar till avresa...........4 kommentarer:

 1. Vad kul med bloggböcker - vad kostar det?? Min skulle nog bli dyr också som jag beställer...
  Vi får leva idag och njuta av solen!! Glöm kommande stormar!! Ha en bra dag idag!!

  SvaraRadera
 2. Bra dagbok, låter intressant! Vadå, Emils syrra, hjälp!

  SvaraRadera
 3. Vad fina böckerna blev. Hmm...fyra stycken men du har ju så många fina bilder i lite större format. Får kanske tänka om vad gäller det...får man bilderna i tryck på papper kan man ju inte förstora med ett enkelt klick...som i bloggen menar jag!

  SvaraRadera
 4. Vad bra det blev med dina böcker...själv går jag och samlar mig. Såg bara mig och mitt nedbantat i en bok men man kan ju ha flera ;-)


  Kram till dig från mig

  Vad säger du är det mer storm att vänta...?

  SvaraRadera