torsdag 26 januari 2012

En matsked köttfärssås!


Kanske borde man gå upp och ut tidigt lite oftare. För nog är det vackert att sitta på första parkett på färjan och se solen gå upp!
 Idag åkte vi till stan, Tommy och jag, för att uträtta diverse ärenden. Pajen fick förstås också följa med - inte kunde vi lämna honom ensam hela dagen! Tur att han gillar att åka bil, för det blev mycket åkande kors och tvärs genom stan. Pajen låg i baksätet och sov gott och drömde högljutt - förmodligen om förföriska tikar.......... Ibland vaknade han till och studerade intresserat allt som rörde sig på utsidan.


Och så fick Tommy sitt pass! Om knappt 2 månader sitter han på planet till Thailand. Och där väntar jag på Phukets flygplats..........


Hemma igen - och en promenad längs vägarna tog vi, Pajen och jag. Eller rättare sagt - vi turades om att dra varandra. Gå fint i koppel är inte Pajens grej - nej, dra iväg i galopp alternativt fastna med nosen i spännande lukter.......... Det är inte lätt att vara hanhund på den här ön just nu. Och det är inte så himla lätt att vara hundpromenerare heller kan jag tala om! Jag har redan träningsvärk i armarna......

Isen har börjat lägga sig på allvar inne i gästhamnen. Det är inte så kul. Fast rätt vackert när solen skiner på den tunna isen.


Efter ett dygns matvägran har Pajen börjat vänja sig vid oss och sakernas tillstånd. Han tycks trivas rätt bra faktiskt. Fast han följer mig som en skugga - inomhus alltså!


Och tänk vad en matsked köttfärssås kan göra för en skål med gråbrun hundmat! Pajens matskål kunde inte vara mer renslickad än så här..........

5 kommentarer:

 1. Härliga "pudelpaj" - han har väl lärt sig av "raggmunkarna" hur man ska göra när det gäller Marie-Anne...jag säger bara - GODIS & MUTOR!
  Hörs i morgon/Kram

  SvaraRadera
 2. Psykologi kallar jag det........

  SvaraRadera
 3. Hej på dej, underbart att vara paj hos dej... precis så där ska de dogsen ha det :-)... om du frågar mig alltså!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad gott för Pajen - snygg frissa!

  SvaraRadera
 5. Han har atit! Hallelulljah!
  Kram Matte

  SvaraRadera