söndag 8 januari 2012

Lite grann från ovan.........


......fick jag fota idag. Nybygget ovanför hamnen, dit Eva och Åke (svägerska och svåger) ska flytta snart, har tagit fart på riktigt!  Så vi var ju tvungna att ta en titt......Och visst var det fint! Och om några veckor ska det vara inflyttningsklart! Och  utsikten är helt otrolig - det blev mängder av bilder! 


Och i vanlig ordning när jag har tagit så där mycket bilder så får jag världens beslutsångest när jag ska rensa och kasta - för jag vill ha kvar alla! Men det är ju så att en del är nästan likadana - det är bara en liten detalj som skiljer, eller ett lite annorlunda ljus. Och  - just det - bara för det kan jag inte rensa, för ljuset är ju LITE annorlunda, fast lika vackert..........Alla förstår vad jag menar, eller.......?


Åke och Tommy planerar............


Eftermiddagen började övergå i kväll. Men - ännu så länge speglade solen sig i hamnen. Och på fiskebåtarna lyste det - på väg ut på fiske i kväll?


Lite jobb blev det idag. Per-Eriks hyrda garage är inte Per-Eriks längre - nu har han ett alldeles eget. Så nu måste Tommys frys, som har fått stå där sedan i augusti någon gång, flytta vidare......Tur att det finns gott om starka människor och stora bilar här på Rörö..........


Ja - frysen gick faktiskt in i bakluckan på Åkes lillbil - inte hela frysen, men tillräckligt stor del av den för att det skulle gå bra att krypköra ner till gamla skolan! 

Så - nu är väl allt flyttat då..........
3 kommentarer:

 1. Ja, jag förstår att det rör på sig på er lilla ö
  ;-) Gonatt Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Jag vet...det där med att rensa bilder är svårt, men det brukar gå lättare om ett tag. Så ta det med ro!

  SvaraRadera
 3. Jag sparar alla bilder! :) Får köpa nya hårddiskar till datorn allt eftersom. Det är kul att gå tillbaka och titta på bilder senare nu när man inte har fotoalbum längre.

  SvaraRadera