fredag 16 september 2011

Sommar i september


var det idag! Strålande sol, klarblå himmel, shortsvärme och en självklar dag att gå "Blå ring"! 
Johanna, Kaj, Tommy och jag + två hundar, en liten (Olga) och en stor (Inka) hade några fantastiska timmar tillsammans!Vid Rörös vackraste plats stannade vi till en stund. Jag ville göra som jag alltid brukar göra den här dagen, den 16 september: Lägga en blomma i havet till Roy, som nu har varit död i tre år. Det är märkligt vad fort tiden går, och så mycket som hinner hända på tre år! Förra året var jag ensam, och det blåste kuling kommer jag ihåg............Vattenflaska i famnen - det behövdes idag, för det blev riktigt varmt!Och ute på havet pågick spaningen efter främmande ubåtar för fullt! Eller om det var valar..........

Och nu är det snart dags att ta farväl av arbetslivet och övergå till att bli livsnjutare på heltid! Det känns som om jag har tjuvstartat lite..........Men inte vet man hur lång tid man har på sig att njuta och ta för sig av livet, så det är väl lika bra att börja så fort som möjligt! "Det ska va gött å leva, annars kan det kvetta....."


2 kommentarer:

  1. Jag gick samma promenad idag. Såg ni den döda sälen? Det gjorde hundarna...

    SvaraRadera
  2. Godmorgon Annne-Marie ... Det syns på bilderna att ni har det härligt! Det är rätt bara njut så gott du kan! Känns samtidigt rätt märkligt eller hur att din tid på jobb i förvärvslivet snart är över ?

    SvaraRadera