tisdag 6 september 2011

Måndagschampagne!


Oväntat besök fick jag framåt kvällen igår. Först dök Monica och Tommy upp. De hade slagits med dataproblem och support större delen av dagen, medan jag själv hade fullt fungerande internet. Märkligt! Men det gick ju utmärkt att komma hem till mig och uträtta nödvändiga datorärenden. Och själv hade jag småpysslat hemma hela dagen och var väldigt nöjd med att känna mig helt färdiginflyttad. Så vilken dag skulle passa bättre att fira i rysk champagne än denna gråa, regniga måndag?Dessutom dök "hantverkarn" Per-Erik upp, utrustad med borr och betongskruvar! Så - nu är allt (nästan) fulländat - nu sitter det på plats på väggen, mitt lilla "prylskåp" som min mamma gjorde i ordning för väldigt många år sedan, och som jag fick i min vård när jag flyttade till Rörö.Dags att öppna champagnen! Korken satt rätt bra fast, men när jag äntligen lyckades få upp den flög den åtskilliga meter och försvann i gräset långt utanför tomten! Jag tror att jag ska försöka hitta den och placera den i prylskåpet........Skål för en lyckad flytt! 
Och tack, mina barn, för den ryska champagnen som jag fick i somras och som har fått ligga i kylen och vänta på det perfekta tillfället! God var den!Och när alla hade gått hem...........
Jag vet - jag lade ut ett par bilder redan igår! Men det skadar inte med en till - för vackert var det! 

3 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Skönt att du nu har kommit så långt så att du till och med fått ditt fina prylskåp på plats! Nu kan du bara använda tiden till att bo in dig! Ett gott tillfälle att fira lite extra! Himlen bjöd på sin vackraste sida för dig också ser jag!

    SvaraRadera
  2. En fin avslutning på allt flyttbestyr...och fantastiskt god champagne som förgyllde en helt vanlig grå måndag...

    SvaraRadera
  3. Härligt att fira att det är färdigflyttat!

    SvaraRadera