måndag 26 september 2011

Blogaward!


fick jag idag! Tack snälla Susanna! Jag kommer att sakna din blogg nu när du har paus!

Och då är det min tur: Jag ska ge awards till fem som jag väljer, och de i sin tur gör samma sak - och skickar vidare. Men först ska man svara på 5 frågor!

1. Varför började du blogga?
Jag har alltid skrivit resedagbok när jag har varit ute och rest, för hand, i ett skrivblock. I november 2009 gjorde jag samma sak. Några, som fick läsa dagboken, sade: Varför börjar du inte blogga i stället? Fler borde få läsa........Så då började jag lite smått. Och det var så roligt att jag fortsatte, trots att bloggen inte bara handlar om resor i den bemärkelsen. Men å andra sidan så är ju hela livet en enda lång resa.......

2. Vilka bloggar följer du?
Alla möjliga - en del ofta, andra då och då. Bloggvärlden är stor och spännande!

3. Vilka favoritfärger har du?
Oj - det är helt beroende på humör och dagsform!

4. Vilka favoritfilmer har du?
Gärna "feelgood"-filmer. Att skratta mycket eller gråta en skvätt är väl aldrig fel. 

5. Vilket land drömmer du om att få besöka?
Thailand - alltid Thailand. Än har jag inte fått nog, trots att den tolfte resan är på gång - tvärtom!

Och så till mina 5 awards - utan någon inbördes ordning:

Susanna - du får en av mig. Din blogg har jag följt sedan jag råkade snubbla över den....Härligt skrivet om vardagslivet i Bangkok, och så mycket fina bilder!

Malee (Britt-Marie) - du måste också ha en! Din blogg var den första blogg jag överhuvudtaget läste, och jag blev fast direkt! Att vi sedan har träffats många gånger nu och snart ses igen på Malee Garden är bonus! Och att vara på plats när du slet och skrev om händelserna i Bangkok i maj förra året var fantastiskt. Jag vet hur mycket tid och kraft du lade ner på att rapportera, och resultatet blev uppskattat av många fler än mig.

Annika - du får en även om Susanna säger att du inte vill ha någon! Din blogg snubblade jag också in på för ganska längesedan nu. Dina projekt i Bangkoks slum, så väl och engagerat beskrivna, tar jag till hjärtat!

Monica - min vän och "mentor" på Rörö! Hade det inte varit för dig så hade jag nog inte hamnat här.......Och din blogg beskriver pensionärslivet på ett sätt som får mig att längta efter det (och snart är jag där! Tack för det!)

Johanna - du är värd en award! Din blogg har jag också följt länge - en personlig och känslofylld blogg skriven av en ung vuxen. Härligt att följa dig!

Synd att man bara får ge bort fem awards. Jag har några till som jag skulle vilja ge en...........

4 kommentarer:

 1. Hej och gókväll!

  Först måste jag gratulera till din uppmuntran. Bra att du fick den så vi kunde få läsa lite mer om hur du tänker och vad du sätter värde på!

  Börjar bli lite såsig tror bestämt att jag ska knyta mig, men imorgon ska jag kolla igenom dina bloggval för eftersom jag gillar att följa dig och din så kanske även jag finner en hel del som faller mig på läppen ;-) Godnattkram

  SvaraRadera
 2. Tack för utmärkelsen, men nu är ju jag som jag är så jag bara tackar, bugar och niger - och gör sedan ingenting åt det...

  Jag hoppas verkligen att jag aldrig behöver blogga som i maj i fjol, usch och fy! Tur du var där så jag kunde prata av mig. Kram!

  SvaraRadera
 3. Man tackar och bugar...du får berätta lite mer för mig om denna utmärkelse...Kram!

  SvaraRadera
 4. Ni är för gulliga Sus och du....men herregud jag kan ju inte ens sköta inställningar på bloggen utan får ge Susanna lösenordet så hon får fixa till när det ska till ngt extra!!

  SvaraRadera