fredag 25 mars 2011

Hundpromenerare.........


......kanske man skulle bli! Pajen var i alla fall överlycklig när jag hämtade honom för att ta en tur i bergen idag. Stor är han, och stark är han, och glad är han, så det är inte lätt att hålla honom i början - han hoppar som en galning och skäller som besatt!



Vi gick uppför ungarnas pulkabacke - som ser ut så här nu!



Däruppe har man en fantastisk utsikt åt alla håll. En liten damm att dricka vatten ur (om man är hund) finns det på väg upp.



Lite disigt, lite blek sol, lite kylig nordanvind, lite kallt om öron och händer (NEJ, jag har ingen mössa! Och inga vantar!). Och västerhavet i soldis är underbart vackert!



Rörö från ovan.....jag kan se mitt hus...........



..........och inget grönt så långt ögat når. Men snart, snart är det ljusgrönt överallt!



Någon har börjat samla bränsle till påskefyren - inte så mycket mer än en månad kvar till påskafton - och då kommer den att vara störst i norra skärgården, påskefyren på Rörö!



Och här ligger det lite is kvar - men inte ser den mycket ut för världen nu. Lite gråsvart och porös och konstig. Och det går att komma åt att dricka vatten igen - nöjd Pajen!

För övrigt väntar jag på min Iphone som skulle komma "i slutet av veckan", Nu är det fredag, och det kan inte bli så mycket mer "slutet av veckan" än så här. Och min Iphone kom inte idag.............

4 kommentarer:

  1. Du tar så fina foton. Kanske kan gå på kurs hos dig?

    SvaraRadera
  2. Tack för hjälpen med pajpromenaden...i morgon är en ny dag med nya promenader...eller?

    SvaraRadera