onsdag 4 augusti 2010

Nästa kapitel.........

.....i följetongen "Jag säljer min lägenhet i stan och flyttar till Rörö"!



Så var det äntligen dags för visning, efter en hel massa städande och undanstuvande av oväsentligheter! (Kroppen värker och det är korsdrag i hjärnan!) Igår och idag vandrade förhoppningsfulla spekulanter i långa rader mot mitt hus (kanske lite överdrivet.....) Själv höll jag mig på utsidan huset - mäklaren får göra jobbet! Men lite nyfiken var jag.




Och vad möts spekulanterna av? Jo, detta! Mysigt......... Och nu har de börjat borra i betongväggarna också - det låter rätt mycket.... Som tur var så låg gårdagsvisningen på sen eftermiddagstid, så gubbarna hade packat ihop och gått hem för dagen. Men idag var de i full gång!




Hissen i mitt hus är en evighetsmaskin! Den går och går och lägger ALDRIG av! Förrän igår då! Och idag står den fortfarande stilla mellan två våningar. Reparatören var där igår, skakade på huvudet, satte upp små lustiga lappar på varje våningsplan och försvann igen. (Lite Thailandsstuk på det där tycker jag.......)
Spekulanterna fick gå, 6 trappor upp!




Men det verkade som om de klarade av den pärsen ganska bra, för mäklaren verkade väldigt nöjd efteråt. Och det är en fin liten lägenhet faktiskt!
Men nu undrar jag - finns det onda makter någonstans som inte gillar mig? Jag tycker att det är lite väl mycket strul nu.... Men det är bara att hoppas på det bästa!




Alla spekulanter var mycket intresserade enligt mäklaren, så i morgon börjar det hända saker - förhoppningsvis! Men nu sitter jag på min balkong, försöker andas långa djupa andetag och lugna ner mig!

5 kommentarer:

  1. Men snälla nån, du motarbetas verkligen av omständigheterna! Det går nog finfint ändå, tror du får bra betalt - lycka till. Ta ett glas vin och slappna av på balkongen, kram & skål!

    SvaraRadera
  2. Låter som en TVsåpa...! Sååå typiskt! Men det var säkert kloka spekulanter, såna som ser möjligheter, inga problem.... (Kennys favorituttryck!!) Så nu börjar den spännande budgivningen!!

    /syster gittan

    SvaraRadera
  3. Man möter motgång med framgång....Du kommer att gå mot ännu bättre tider,eller hur? Kan man bo bättre än där du ska bo? Ska vara i Thailand då...
    Ser fram i mot att få träffa dig snart.
    kram ulla

    SvaraRadera
  4. oj vad spännade! Hoppas du får mycket pengar så att du även kan åka till Thailand snart. Tänk att allt ordnar sig ändå med boende på Rörö och tänk vad skönt när du trött kommer ut och ska sova på din underbara ö. Kram KIKKI

    SvaraRadera
  5. Jag saknar ord! Räckte det inte med att hela huset var inslaget i plast under visningen...skulle hissen behöva strejka oxå...
    Hav förtröstan...det vänder! Snart är allt över och du kan pusta ut i din nya fina bostad här ute på Rörö...

    SvaraRadera