måndag 21 juni 2010

Äntligen - Rörö!

I två veckor har jag varit hemma nu, men att åka till Rörö har jag fått vänta med eftersom det har varit en intensiv jobbperiod. Men äntligen blev det dags!




På fredag middag kom jag ut, till fint väder och nybyggnation på tomten - ett garage hade växt upp som en svamp ur jorden! Nej - det hade nog krävt en hel del jobb förstår jag.........Fint blev det!




Oj vad mycket man måste hinna med på en helg! Promenader blev det förstås - faktiskt i shortsväder, så kanske att sommaren är här till slut....Hundarna badade, men det gör de ju i alla sorts väder. Själv vill jag gärna ha bra mycket högre vattentemperatur innan det är läge att bada - jag har nog blivit lite bortskämd med det tror jag....




I hamnen var det fullt ös! En massa segelbåtar och annat flytetyg! Och hade man ingen TV i båten kunde man gå hit:




Här kunde man se prinsessbröllopet på storbildsskärm, och inte nog med det:




Man kunde äta bröllopsmiddag också! Det lät väldigt frestande, men det var fler än vi som tyckte det, så det var ganska fullbokat. Men å andra sidan tänkte vi ju inte titta så där jättemycket på bröllopet, så vi nöjde oss med detta lite tidigare på dagen:




Röröbakelse med kaffe - inte heller fel! Eva, Monica, Marita och jag var helnöjda!




Men det är klart - lite måste man ju titta på bröllopet... Jaha - så hamnade vi där framför TV:n och blev sittande ända tills brudvalsen någon gång frampå nattkröken! En och annan liten paus för mat blev det i alla fall - tur att vi hade egen kock hemma! Lilla Olga tyckte att vi var sällsynt tråkiga som varken ville gå på stärkande promenader eller hade tid att busa och kela med henne.




Vädret var konstigt på kvällen - sol och regn på en gång. Så jag gick ut en sväng för att se om det möjligen fanns någon regnbåge någonstans. Och det fanns det!




Mellan varven hann vi faktiskt också titta på mina Thailandsbilder och prata Thailand och planera nästa resa i februari! Döm om min förvåning när Monica mycket väl kunde tänka sig att stanna i en månad - det trodde jag inte! Hon som tyckte att 2 veckor var länge när vi åkte i november förra året. Fast när vi åkte hem så kunde hon tänka sig 3 veckor nästa gång - tiden gick ju så fort! Nu lutar det mot 4 veckor även för Monica! Och jag hade kunnat stanna ännu längre, men semesterdagar är ju en bristvara! Och nog ska det bli Malee Garden igen!

2 kommentarer:

  1. Fina bilder Marie-Anne...men det tar du ju alltid. Snart är du här igen och kan fota vidare. Mistel, Pajen och mina blommor kommer att uppskatta din närvaro...får se hur jag ska kunna tacka dig...men jag får väl hitta på något i februari....

    SvaraRadera
  2. Va vackert ni har det! Hälsa Monica och boka snart ;-)

    Kram!

    SvaraRadera