söndag 16 juli 2017

Vinsten


I november vann vi två presentkort på Alcatraz. Idag var det läge att använda den. Det har varit en seg dag med regn sedan tidigt i morse. I och för sig var det väldigt välbehövligt, och några timmar går väl an innan man börjar bli lite rastlös. Mycket TV-tittande blir det. Mycket dator blir det. Och för min del blev det rätt mycket läsa också - det var skönt! 
Men framemot 16-tiden kom plötsligt solen tillbaka! Det hade väl inte skadat om regnet hade fortsatt några timmar till, men det var väldigt skönt att få se solen igen! 


På Alcatraz var det fullt ös med en massa ungdomar, antagligen scouter från Holland på läger. Men på uteserveringen på andra våningen var det tomt. Där slog vi oss ner när vi hade beställt våra pizzor,


för det var skönt i seneftermiddagssolen, och utsikten är inte fel. Slussen............Fast inga båtar slussade varken upp eller ner så länge vi var kvar.


I väntan på middagen


som var riktigt god!


Hemma igen. Vi tittade på den där hörnan och funderade på om vi skulle jobba lite. Men nej - det får fortsätta vara en riktig slödag, hela dagen. I morgon är en ny dag, och jag väntar spänt på den. Äntligen..............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar