lördag 18 juni 2016

Kvarnbolet


Vissa helger händer det mycket. Och mycket bilder blir det. Till exempel den här helgen. Då kan det bli ett extra inlägg.........


Trots en nyfödd bebis har Johanna och Micke hunnit med väldigt mycket på odlingsfronten. Kryddlandet på framsidan!


En del av odlingarna på åkern - där finns allt och lite till! Och växer gör det!


Men vattna måste man göra dessa regnfattiga dagar......


Vi lämnade Johanna och Micke med vattenslangar och gräsklippare och tog en långpromenad med Idun i vagnen. Myntha, ragdollkatten, hängde på och följde med på hela promenaden.


Barnvagnsmormor! 


Myntha tog en paus ibland och lade sig gärna mitt framför barnvagnen. Hon flyttade inte på sig förrän hon blev påkörd - dumma katt!


Vid ett av grannhusen hittade vi den här. En sådan vill jag ha vid den nya lägenheten! Den hade passat bra på "grilldäcket" vid sidan av altanen! Den kan väl inte vara så svår att bygga, eller.......?


Här tog vägen slut och skogen tog vid, så här vände vi och gick hemåt igen. Det var ingen bra barnvagnsstig om man säger så.......


I morgon åker vi till Rörö för att packa, och vi tar med oss Mickes och Johannas stora släpkärra som vi får låna några dagar. Tänk vad vi ska få plats med mycket på den! Och nu är den redan påkopplad och klar - både högre och längre än den lilla Gröna!


Såklart att man ska äta ute när det är sommar.........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar