tisdag 9 december 2014

Nu börjar den


- långresan! Monica körde oss till Landvetter, snäll som hon är. Fast jag tror att vi körde fel ett par, tre gånger på vägen.......Tur att vi hade gott om tid från början! Tack Monica - vi kanske ses i Thailand i januari.....?


Resan gick som på räls, fast lååång är den! Göteborg - Helsingfors, Helsingfors - Bangkok, och till sist Bangkok - Phuket. Tur att man har den där lilla TV-skärmen i stolsryggen så man kan roa sig lite under tiden.......


Lite vin och väldigt mycket vatten........


Så, efter en lång, mörk natt går äntligen solen upp, någonstans över Indien (eller kanske hade vi hunnit till norra Thailand)........


Så går vi in för landning i Bangkok!


Det är lång väg från avstigning till ny ombordstigning på planet som ska ta oss till Phuket. Men det spelar ingen större roll - vi har gott om tid. Och  Immigration klarar vi av redan i Bangkok, precis som sist, så väl i Phuket kan vi bara hämta ut väskorna och haffa en taxi till Khao Lak. Nu lämnar vi Phuket bakom oss, åker över Sarasin Bridge och så är vi på fastlandet!


Vårt rum, för 1200 baht/dygn, är kanon!


Och när vi öppnar dörren ligger poolen framför våra fötter..........


Och äntligen är det dags för thaimat! 


Det har vi väntat på  länge nu........


Men den som väntar på något gott.......

Nu är det gott och väl läggdags! Här är klockan drygt 22.00. Hemma är den väl ungefär 16.00 då. Men vi har ju varit vakna i 34 timmar nu, så kroppen protesterar vilt.......Natti natti!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar