fredag 19 december 2014

Inte många knop.........

 
I natt vaknade jag av att det regnade. Och regnet fortsatte en bit in på förmiddagen. Rätt skönt, faktiskt. Vi fick lite väl mycket sol på oss den sista stranddagen i Khao Lak, så en paus var nog rätt behövlig för kroppen. Lite möra var vi väl också efter det sista dygnets resestress......

 
Efter frukost tog vi en sväng i omgivningarna för att se om det hade hänt något nytt sedan sist. Och visst - små nya ställen växer upp som svampar ur jorden längs den lilla vägstumpen upp till stora vägen!

 
Men Best House är sig precis likt i alla fall!

 
Kaffe kan man fortfarande hämta i receptionen på morgonen och ta med sig till balkongen - så perfekt för oss morgonkaffeberoende!

 
Stranden är sig också precis lik! Där har inga nya ställen kommit till, i alla fall inte på vår del av stranden. Svenska hör man överallt. Men inte ryska.

 
Ett par gav sig iväg framåt seneftermiddagen, paddlande på varsin surfingbräda under en rätt olycksbådande mörk himmel. De hade tur - regnet försvann någon annanstans.

 
Några tog ett sista dopp innan solen sjönk i det glittrande havet, delvis dold av mörka moln. Vackert var det...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar