torsdag 21 juni 2012

Fynd på hemvägen


Så var det då dags att lämna båten och Gustavsfors för att åka hem till Rörö och midsommarhelg. Men på måndag är vi på plats igen, för vidare färd söderut genom Dalslands kanal.


Vi startade tidigt, men när vi äntligen var framme på Burö, med bara den sista färjeturen på 25 minuter kvar, så insåg vi att vi hade hamnat mitt i midsommartrafiken - och klockan var bara två på dagen! Är det ingen som jobbar dagen innan midsommarafton? Och ska alla till Rörö?Tur att det blev extra färjeturer insatta..........20 mil, och 6 timmars resa känns lite långt faktiskt....


Packa upp, duscha, laga mat...........Och så en sväng till Monica och Per-Erik där midsommargästerna började samlas. Och hamnen var alldeles full med båtar såg vi när vi tog en liten kvällssväng dit.


Undrar hur många båtar det får plats i den här hamnen? Vi såg flera som kom in och fick vända om, så det måste vara fullt.


Fascinerad Olga - hon kommer att sova gott i natt, för inte är hon van vid så mycket folk - och hundar!Det börjar skymma - dags för oss att gå hem. Det är en dag i morgon också - midsommarafton faktiskt!


Fynd på hemvägen? 

Det får vi se på måndag...............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar