onsdag 13 juni 2012

Dagens projekt


I väntan på sommaren fick vi sysselsätta oss med annat Just nu känns det som om dagarna är en enda lång transportsträcka tills vi får åka upp till Dalsland och båten igen. Innan dess har vi plikter att utföra, som en jobbnatt på lördag till exempel. Men på söndag kan vi förhoppningsvis åka - om det inte är snöstorm och drivis förstås!


Men man kan ju alltid passa på att göra bilen sommarfin. Det har hon behövt ett tag, den lilla gröna. Tur att Per-Erik är utrustad med det mesta man kan tänkas behöva - och dessutom är villig att låna ut det!


Pajen och Olga hade fått gå promenad med husse idag, så trots att de trodde att det skulle bli mer av den varan när vi kom så fick de vackert stanna innanför grinden och bara titta ut på oss. Sorgsna såg de ut.....


Men sedan kom Moa - den nya hunden! För som en ny hund var hon faktiskt. Några tänder fattigare efter sitt tandläkarbesök, men ack så lycklig! Och några problem att tugga i sig några godisbitar hade hon inte.......


Medan vi städade bilen hade Per-Erik målat bod och bänkar och gjort fint på Trekanten. Nu återstod bara utsmyckningen. "Lite högre upp. Nej, inte så högt, lite lägre! Lite mer till vänster....." 


Men till slut var de på plats, måsarna. Och fint blev det. Nu fattas bara en blomma där på väggen så är det klart!


När den nymålade bänken kom på plats blev det ännu bättre! Nu saknas bara en permanent grillplats på Trekanten så kan grillkvällarna börja. Och så lite värme och sol förstås.........Fast tills vidare går det rätt bra med en vanlig grill också!

Bilen blev fin och Trekanten blev fin! Vi kan känna oss nöjda med dagens projekt, alla vi pensionärer!

2 kommentarer:

  1. Men hallå vad flitiga ni har varit! Ingen lång väntan verkar det som ni har ju sysselsättning under tiden,,,

    SvaraRadera
  2. Ja visst blev det fint på Trekanten - och så fina bilder! Vi har rätt att känna oss lite stolta. Nu gäller det att köpa en blomma och fundera ut hur grillen ska konstrueras!

    SvaraRadera