torsdag 19 maj 2011

Möte i iPhoneklubben?


Ja, det skulle man kunna tro, men riktigt så var det inte. Monica och jag åkte till Trollhättan för  att hälsa på Yvonne, vår Thailandsgranne. Hon var på Rörö hos oss 3 veckor efter hemkomsten från Thailand, och nu var det vår tur! Yvonne har nyss flyttat till ny lägenhet och blivit sambo, och eftersom sambon var bortrest för tillfället passade det bra att vi träffades - han hade nog tyckt att det var tröttsamt att vara i närheten av oss tre någon längre stund...........
Men det där med iPhone - Yvonne var först med att skaffa en, och vi var rätt snabba att hänga på - så nu satt vi där och lärde varandra nya saker som man kan göra med denna fantastiska manick! Och skrattade oss till magkramp åt "Talking Tom" och andra knäppa appar! Att min iPhone vägrade vara med på noterna och slutade fungera helt plötsligt var mindre kul..........Den blev kanske överhettad?



Yvonne kan både prata och laga väldigt god mat - på samma gång! 



Och det blev en av Thailandsfavoriterna - Chicken Massaman! Underbart! 



Efterrätten var inte sämre - pannacotta med passionsfrukt...........Och till det gott vin förstås! Vi åt och njöt!



Och oj vad roligt vi hade! Vi pratade förstås Thailandsminnen och tittade på bilder från Malee Garden och Hemliga stranden och alla andra ställen som vi hann med när vi var där i februari - mars. Tänk att man kan ha så kul - både då och nu!



En bild i repris: En oförglömlig kväll på balkongen på Malee Garden när vi hade bestämt oss för att räkna ut hur man använder självutlösaren på våra kameror. Som synes lyckades vi till slut! Men innan vi kom så långt....... Den kvällen lär vi inte glömma i första taget!


Ett dygn har ofta alldeles för få timmar, och fort går de också. Och några av de där timmarna måste man sova, tyvärr, fast man egentligen inte har tid med det......... Men vi ses nog snart igen, för Yvonne vill inte missa sommar på Rörö! Och då kanske sambon får följa med också...........

7 kommentarer:

  1. Ja det var ett dygn att minnas...riktigt roligt hade vi och lärde oss en del oxå!

    SvaraRadera
  2. Roligt så att det syns!!! Att skratta så är verkligen befriande tröttande och ändå inte hur det nu går till... Förresten har du fått något mejl? Jag bara undrar. Kanske har jag skrivit fel jag skickade det från min hotmejl Kram Ingela

    SvaraRadera
  3. Så roligt och mysigt ni har det tillsammans! :)

    SvaraRadera
  4. Ja se vad ödet kan ha i sin hand ibland... när jag drog till Thailand i februari (igen, hade bara varit hemma tre veckor) inte visste jag då att jag skulle få träffa två så underbara o trevliga damer från Rörö! Underbart kul hade vi då och lika kul o trevligt har vi när vi träffas i Sverige, (läs Rörö och Trollhättan)!
    Så var så säker att jag kommer till Rörö i sommar, och tar givetvis med JT då så han får lära känna er oxå! Tack för att ni förgyllde ett vardagsdygn med goa skratt o härliga minnen!
    Välkomna tillbaka
    Kram Yvonne

    SvaraRadera
  5. Roligt att se att ni fortsätter att ha roligt. Ni får väl köra återträff på Malee Garden också ;-)

    SvaraRadera
  6. Det skulle va helt underbart med ett möte på Malee Garden... hoppas det blir av!

    SvaraRadera
  7. Konstig med mejlet, min adress står strax under Min profil på min blogg...

    SvaraRadera