söndag 7 mars 2010

Vår!

Efter tre jobbnätter på raken och alldeles för lite sömn är jag ganska matt. Så idag blev det en långpromenad i fantastiskt vårväder med flera plusgrader! Trodde att jag skulle hitta någon enstaka vårblomma att fota, men det är fortfarande alldeles för mycket snö, så Ramberget i vårsol fick duga. Jag insåg efter en stund att jag hade alldeles för mycket kläder, så för första gången på väldigt länge var jag varm, för att inte säga svettig.......... Men jag älskar ju värme, så.........
Träffade ett par grannar som också njöt av vårsolen. De undrade om jag skulle resa snart igen (mina grannar har vant sig vid att jag sticker iväg så fort jag får möjlighet). Thailand i maj, svarade jag. De hade svårt att förstå att jag kan lämna Sverige i maj. Jaja.
Tillbaka hemma öppnade jag upp min inglasade balkong och njöt av solen där för första gången i år! OK - lite kallt om rumpan var det........... Men det är smällar man får ta!

1 kommentar:

  1. Fin bild! Syns att det våras....även på Hisingen tydligen....
    Man får passa på att njuta av varje solglimt...för ett, tu tre så är det vinter igen...man har ju varit med förr...hemska tanke!!

    SvaraRadera