måndag 15 mars 2010

Göteborg och Bangkok 15 mars



Den här snödroppen hittade jag idag när jag var ute på en mindre promenad i det vackra men iskalla vädret! Normalt brukar man se de första snödropparna i januari - så inte i år dock! Men nu får det räcka - mössa, lovikkavantar och broddar åker in i garderoben där jag slipper se dem på - som jag hoppas - väldigt lång tid.

Annars har faktiskt helgen varit riktigt vårlik av och till. Jag var i Dalsland och firade min pappas 83-årsdag, och vi hade en strålande vårdag i lördags. Fast oj vad mycket snö och is de har där uppe!

I Thailand är det väldigt varmt (väderutsikterna säger 38 grader i Phuket i morgon) på flera sätt. En stor demonstration pågår i Bangkok och ingen vet väl hur länge den kommer att hålla på. Malee uppdaterar läget på sin blogg - läs senaste nytt här. Otroligt!




2 kommentarer:

  1. Wow...du kan ju!
    Bra att kunna länka till intressanta platser!
    Vilka fina små snödroppar. Det spelar väl ingen roll att dom är lite sena...huvudsaken är att dom trots allt fanns där nere nånstans...eller hur?

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Monica... dom har gömt sig under snön ...i dag såg Eva och jag krokus utanför församlingshemmet Syns i morgon!

    SvaraRadera