torsdag 2 mars 2017

Uppskjutet........


Idag vaknade vi samtidigt med solen, vid halv sju alltså. Det såg ut att bli en fin dag igen. Bra, för idag hade vi bestämt oss för att gå till mosaikerna i Pafos. Där var vi redan förra vintern, men det är ett jättestort område och det finns hur mycket som helst att se och fundera över......


På vägen dit gick vi inom busstationen för att kolla upp busstider. I morgon är det dags att åka hem till Paralimni, även om vi gärna hade stannat ett par dagar till här. Men hotellet har fullbokat, så det får bli lite längre tid i Pafos nästa gång vi kommer hit.


Det blev flera timmars vandring inne på området där - bland annat - mosaikerna finns. Det blev rätt många bilder också...... Men eftersom hotellets internet är segt som tuggummi får det bli mosaiker på bloggen en annan dag. Fast en vallmo måste jag ha med - den första jag har sett här i år växte alldeles innanför grindarna!


Framåt seneftermiddagen var vi hungriga, så en tidig middag bestämde vi oss för. Som tur var tog vi med oss paraply, för himlen såg aningen hotfull ut. Vi hann knappt till restaurangen innan regnet var över oss! Det är faktiskt första gången det har regnat sedan den 10 januari när vi kom hit (den dagen vräkte regent ner!), bortsett från några enstaka stänk någon gång. Jag tror att de flesta cyprioter var rätt glada - regnet behövs om ön ska ha något vatten i sommar.......Inga kommentarer:

Skicka en kommentar