torsdag 16 mars 2017

Försenat


Förra året började mimosaträden blomma redan i början av mars. Den här bilden tog jag den 6/3 2016.


I år är de betydligt senare. Trädet alldeles utanför vår balkong har massor av knoppar, men inga blommor ännu......Fast här och där har de fina gula mimosabollarna börjat visa sig har jag sett. Men nog är allt som växer ett par veckor senare i år än förra året! 

Den här dagen förra året, den 16 mars, åkte vi hem och var väl hemma på Rörö just vid den här tiden på kvällen efter en lång resa med mellanlandning i både Aten och Stockholm. I år tänkte vi satsa på en direktresa till Göteborg. Då får vi visserligen flyga på natten, men vi tar oss ända hem till Gustavsfors samma dag! Det börjar bli dags att boka den där hemresan tror jag, för nu är det bara lite drygt tre veckor kvar. Så om ett par dagar bokar jag resa med Ving........


Vi fick en fin morgon och förmiddag, som gjord för att ligga på en solsäng ett par timmar, innan det mulnade på och blåste upp. Det ska visst bli likadant i morgon, innan vi kan se fram emot en riktigt solig helg! Det ser vi fram emot....... Men ikväll är det varm soppa och svensk TV!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar