fredag 24 mars 2017

Hemresan


är bokad! Om två veckor idag lämnar vi Paralimni och tar oss (på något bra sätt) till flygplatsen i Larnaca. Flyget går 00.40 och landar i Göteborg 04.00 - en alldeles okristlig tid för en flygresa, men fördelen är att vi tar oss ända hem utan att behöva övernatta någonstans. Först tar vi flygbussen till Göteborgs central, där vi förhoppningsvis hinner äta frukost i lugn och ro innan färden går vidare med tåg till Ed 6.55. Där får vi vänta tills 9.07 innan bussen tar oss vidare till Bengtsfors.  9.45 är vi framme, och efter en kvarts väntetid går bussen till Gustavsfors, och vi är hemma 10.25! Det lär bli ganska ont om sömn det där dygnet, men vi slipper en lång flygresa med byte av plan både här och där, så det får gå!


Nu har fikonträden stuckit iväg på allvar, och frukterna börjar synas. Fast färdiga är de ju inte förrän till sommaren tyvärr......


Och olivträden har en hel massa knoppar!


Vi har haft en alldeles ljuvlig sommardag! Inte ett enda litet moln på himlen, och en ovanligt snäll vind!


Det blev ett par timmar på baksidan, där det var i varmaste laget. Högtrycket ska fortsätta. Dags att gå till stranden. Fast i morgon har vi lite annat att göra, så vi hoppas att sol och värme håller i sig, helst resten av våra två veckor här. Det går fort nu.........Inga kommentarer:

Skicka en kommentar