tisdag 8 januari 2013

Väsentligheter och annan shopping


Så här dan före dan fick det bli en stadstur, och Monica inte bara följde med och höll mig sällskap - hon körde mig! Tommy var upptagen med att vinterstäda och tvätta den lilla Gröna skrikhalsen som ska få bo i garage under tiden vi är borta. Hon ska dessutom ställas av - lika bra det kanske. Möjligen har hon glömt hur man gör när man tjuter och blinkar när hon ska ut och rulla på vägarna nästa gång, i april någonstans......Annars får vi ta nya tag och försöka komma underfund med varför hon är så missnöjd!

Solskyddsmedel, faktor 30......lika bra att köpa NU - jag vet hur det blir annars. Det blir inte gjort förrän andra, tredje dagen när man är framme. Och då är det försent. Det är alltid något man har lyckats bränna - axlar troligen, näsa alldeles säkert, samt en del andra oskyddade kroppsdelar!
Så blev det ju en del annat nödvändigt också............Fast inte nog med det - det blev ett och annat onödigt. Vi råkade gå förbi en liten affär som sålde ut ett konkurslager, och där hittade jag en alldeles ljuvlig kjol, jag som inte har ägt en kjol på de sista 20 åren tror jag! Priserna, som hade varit skyhöga (åtminstone i mina ögon), var sanslöst nedsatta! Den här siden(!)kjolen hade kostat nästan 2000:-! Jag köpte den - för 300:- . Jag, som aldrig köper kläder, kunde inte motstå frestelsen! Den blir fantastisk att ha varma kvällar i Thailand, tillsammans med ett fint vitt linne som jag också köpte till ett väldigt bra pris...........

Jag kommer att bli jättefin..........1 kommentar:

  1. här är det kjolväder....så den kommer säkert att bli flitigt använd!

    SvaraRadera