lördag 30 december 2017

Gott nytt år!


Att vakna tidigt och inte kunna somna om har sina fördelar. Man kan sitta på balkongen och se solen gå upp. Det gjorde jag idag. Det såg ut att bli en fin dag, men vädret ändrar sig fort - innan klockan 11 hade vi både sol och regn i flera omgångar. Inget bad idag alltså.

Däremot var det alldeles nödvändigt med en tur till Metro supermarket - det är ju nyårsafton i morgon, och kylskåpet behöver påfyllning innan dess. Idag fick jag gå själv - Tommy stannade hemma och vilade sitt onda knä.


Det är en bit att gå till Metro, men vägen är inte tråkig. Det finns en del att titta på. Idag fick potatisodlingarna vatten - intressant.......

På Metro hittar jag numera nästan lika bra som på Optimistens lanthandel därhemma! Fast här är det väldigt många gånger större........


Hem gick jag den långa vägen - bageriet ligger längre ner i backen, och jag var ute efter gott färskt bröd. Tyvärr var det mesta slutsålt, men det nödvändigaste hittade jag.


På väg in i stora rondellen och till vänster så är man inne på "vår" gata!


Det är mycket båtar i rondellerna här. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att det är en ö vi är på.......


Jag får nog medge att jag var ganska slut den sista biten innan jag äntligen kunde baxa den fullastade Dramaten uppför trappan till vår lägenhet. Men nu kan vi ta det lugnt i morgon - inga måsten då!

Vi firar en lugn nyår tillsammans med brodern, och kanske orkar jag hålla mig vaken fram till tolvslaget som ju inträffar en timma tidigare här än hemma. Gör jag inte det, så lär det bli ett nytt år i alla fall!

Ett gott nytt år önskar jag er alla! Vi hörs 2018......

2 kommentarer: