tisdag 26 december 2017

81 dagar.......Tidigt i morse åkte broder Stefan för att påbörja sin flytt. Själva blev vi sittande på balkongen, först med kaffe, och senare med frukost. När jag tänker efter har vi faktiskt kunnat äta frukost på balkongen varje dag ända sedan vi kom hit. Det är 10 dagar sedan idag. Oj vad tiden går fort - bara 81 dagar kvar då ju! 

På balkongen blev vi kvar. Där var det varmt, riktigt varmt, ända tills solen försvann bakom huset vid 13-tiden. Hela dagen har vi haft strålande sol, inte ett moln på himlen, alldeles vindstilla och ett spegelblankt hav!

Förmiddagen var väldigt stillsam - ingen trafik på stora gatan och knappt några människor ute. Alla tog nog sovmorgon idag efter gårdagens julfirande. Men vid lunchtid kom den ena bilen efter den andra och parkerade på gatan utanför oss. Annandagslunch på restaurang verkade vara vad som gäller idag! Men vi blev kvar här hemma. Nu har vi vandrat omkring så mycket sedan vi kom hit, så en riktigt lugn dag fick avsluta julhelgen på Cypern........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar