söndag 28 augusti 2016

Sensommarregn


Vita och rosa flox har blommat länge nu. Snart är de utblommade. Men nu kom äntligen mina lila - dem har jag väntat på! Många är de inte, men de som kommer är fina! 


Så hämtade vi ett lass från grannens garage igen (för vilken gång i ordningen?) och åkte till lägenheten. Nu är garaget nästan helt tömt - nu återstår bara lite saker som ska till förrådet på gården. 
Idag kom den tredje rullgardinen på plats, och sedan var det gardinstängernas tur. Efter en hel del huvudbry, mätande, borrande och skruvande fick Tommy allt på plats. Han är duktig! Jag är hantlangare när det behövs, annars sysslar jag med annat........

Nu har vi kommit så långt att det börjar bli dags för finliret. Tavlor ska köras från stugan till lägenheten och sättas upp. Sånt är kul! Mot slutet av veckan ska den nya TV:n komma. Och mer prylar från Ikea. När det är på plats så är vi nästan färdiga. Fast först måste vi ta en tur till dalslandsmetropolen Åmål och se om vi kan hitta en matta. Och gardiner. Och skohylla. Och kanske något mer......... Blir det regn i morgon som utlovat så kanske vi gör den inköpsturen!


Efter några timmars jobb i lägenheten åkte vi tillbaka till en nyklippt och nytvättad trädgård.


Innan vi åkte hade Tommy flyttat sina skötebarn, pelargonerna, under tak, så att de inte skulle få så mycket regn på sig. Det var nog klokt. Det har regnat rätt många timmar idag,  ett milt och stilla sensommarregn........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar