lördag 19 december 2015

Tredje dagen


med regn. Nu räcker det. Vi vill ha soool! Och det ska vi visst få i morgon om man får tro väderprognoserna här. Men idag har det i alla fall inte regnat hela tiden, utan bara lite då och då. 
Vi passade på när det var uppehåll. Det går inte att sitta inne hela dagen, och dessutom behövde vi handla lite, så vi tog "genvägen" till Metro.


Den här har vi missat tidigare - en halv bil! Eller - knappt halv kanske man ska säga....... Den var i alla fall övertäckt, med stenar som skulle hålla plasten på plats. Det har väl gått så där....... Nu undrar man ju bara - vem? Och varför? 


Här är väldigt övergivet i området vi vandrar igenom. Antagligen är det sommarlägenheter - de som äger dem flyttar hem på vintern, var nu "hemma" är. Någon hade satt upp en skylt: Har gått till puben. Det blev nog en rätt lång pubrunda skulle jag tro!


Så fick vi handlat. Och Tommy fick ta på sig regncape när vi gick hemåt, för när vi kom ut från affären hade det förstås börjat regna igen!


För säkerhets skull tog han skydd under ett apelsinträd som växte på trottoaren. Dubbelskyddad alltså!


Jag hade paraply, jag! Vi tyckte att det var lika bra att investera i ett sådant. Det kanske kommer mera regn så småningom. Men just nu vill vi ha sooool.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar