måndag 14 september 2015

Norrut - mot hösten


åkte vi idag. Vi trodde nog att det var mer höst däruppe hos Johanna och Micke än hos oss i Drömstugan. Det var det väl också - betydligt mera gult i alla fall. Men deras rosor blommade fortfarande! Våra är slut för längesedan.....


Familjen har utökats sedan jag var här i juli. Bielka, en sjuårig dam, har flyttat in, så nu har isbjörnsbebisen Easy (som numera är en tonårsslyngel) fått en kompis och uppfostrare. För det är hon som bestämmer. Hon bestämmer allt. Men hon tycker att det är kul att leka med Easy ibland, som tur är!

Dessutom har en liten kattbebis flyttat in, så sent som igår! Hon är så ny att hon inte har fått något namn ännu. Och blyg och försiktig är hon, och helst ligger hon under nattduksbordet i sovrummet och får halas fram om man vill gosa lite med henne. Men jag låg lite lågt - i morgon kanske jag kan få en bild på den ljuvligt söta lilla damen!


Bastun har också flyttat hit från gamla huset. Men ännu är den inte i bruk. Det kommer väl........


Vi tog med byggsågen hemifrån, nedskruvad i sina beståndsdelar för att få plats i den lilla Gröna. Det var bara att sätta igång och skruva ihop den igen, för i morgon ska vi såga upp massor av ved till vinterns brasor.


Efter en hel del regnande på vägen upp blev det en riktigt fin eftermiddag. Och när Micke kom hem från jobbet åt vi makrill - och det var uppskattat vill jag lova! 
Det blir nog en tidig kväll. Vi har en del att göra i morgon, ju........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar