tisdag 15 september 2015

För skojs skull.........


Dagen började med regn och fortsatte med spöregn. Fast inte gjorde det oss något - vi stod inomhus och sågade ved,


Johanna, Tommy och jag. Micke jobbade inomhus med sitt vardagsrumsprojekt - mycket spacklande, slipande och målande!
Det går undan när man hjälps åt! Efter två  och en halv timme var den stora släpkärran fylld med ved. Ni ska den in i vedboden också. Men det får Johanna och Micke ta tag i när de får tid, för i morgon åker vi hem till Drömstugan igen.


Framåt eftermiddagen blev det äntligen uppehåll, och både vi och hundarna behövde frisk luft. Vi kunde inte motstå att gå och kolla det 265 år gamla huset som var till salu i somras. Det är fortfarande till salu.


Visst är det fint!











I morgon är det visning. Vi tänker gå dit innan vi åker hem, för vi är väldigt nyfikna på hur det gamla huset ser ut på insidan!


På väg tillbaka såg vi en liten glimt av den stora sjön, Skagern, som ligger alldeles i närheten.


En liten sväng till Finnerödja, bara några kilometer bort. Vi behövde handla lite. Det var ingen stor ICA-butik, men oj vilket sortiment! Där fanns nästan allt! Vi nöjde oss med ägg och toapapper........


Till slut fick jag en bild på den nya familjemedlemmen. Fast hon hade lagt sig längst in i buren och låg där och kikade på mig med sina blå ögon. Blyg, som sagt. Fast idag har hon vågat sig ut i köket ett par vändor. Det går framåt.......

1 kommentar: