lördag 31 december 2011

Bokslut........

.........är det väl dags att göra när det bara återstår några få timmar av 2011! Det har varit ett fantastiskt år för mig - det blir svårslaget 2012 tror jag. Men man vet aldrig.........Början av året kan man ju diskutera - en massa minusgrader och snö är inte min förtjusning! Som tur är kan man alltid lyckas hitta sådant som lyser upp tillvaron mitt i smällkalla vintern - som rykande varm glögg mitt bland de isiga bergen! 
Och så måste man ha något att se fram emot: Thailand en månad när livet känns som tyngst!


Kata, Koh Lanta och sist men inte minst - Malee Garden! Och jag höll mitt löfte från förra året: Inte kortare tid än en månad i Thailand! Och nu, 2012, blir det drygt 6 veckor - från 20/2 till 4/4. Fast inte nog med det - när hösten börjar övergå i vinter blir det en ännu längre resa.......Men - en sak i taget!


Och sedan fick jag uppleva min första Rörövår och -sommar - i alla fall på heltid. Jag kan bara komma ihåg underbara, soliga varma dagar........Var det annat väder någon gång så måste jag ha förträngt det.........
Och många besökare kom - både familjemedlemmar, arbetskamrater och vänner. Alla var välkomna - jag älskar att vara Röröguide! 


I slutet av augusti var det dags för flytt igen - mindre, billigare och jättemysigt!
Samtidigt började jag fundera alltmer allvarligt på att gå i tidig pension.......Jag funderade på hösten 2012 - sedan funderade jag på att gå redan i  i februari - och sedan sade Monica: Varför går du inte till årsskiftet? Det kan väl inte vara någon större ekonomisk skillnad? Och det var det ju inte! Så - den 9 september fattade jag beslutet: Vid årsskiftet går jag med i Livsnjutarklubben!


Och så blev det kräftskiva! Och den natten slog blixten ner! Så nu är vi två............och mycket planer smids nu för nästa år...........

Tyvärr måste vi fira denna nyårsafton på var sitt håll - men det får vi ta igen sedan! 

Ja - nog har det varit ett händelserikt år alltid! Och nästa år - ja, den som lever får se.........

ETT GOTT NYTT 2012 ÖNSKAR JAG ER ALLA!

5 kommentarer:

 1. Glad för din skull :) Och nästa år blir ännu bättre... harmoni, ledighet och kärlek! Gott nytt år och Kram!

  SvaraRadera
 2. Hade nog detta på känn, men nu har du ju bekräftat så det är bara att gratulera! Att ha varandra och att ha hälsan, kan det bli bättre? Knappast!!!

  GRATTIS!

  SvaraRadera
 3. Ett händelserikt och roligt år blev det för dig...och ännu bättre ska det bli i år!
  Ett Gott Nytt 2012 önskar jag både dig och brodern!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. God fortsättning och hoppas på att det blir ett lika händelserikt år. Kram Marita.

  SvaraRadera
 5. Jag slår ett slag för Kärleksguden - underbart kul!!

  SvaraRadera