måndag 31 oktober 2011

Vintertid.........


.....inträffade natten till igår. Och, givetvis, liksom förra året, jobbade jag. En timmas extra jobb alltså......Måttligt roligt, även om man får betalt! Och på hemvägen regnade det förstås. Men 13 plusgrader - inte illa för en av de sista dagarna i oktober!Därhemma blommar lila och vit ljung i grannlägenhetens blomlådor - mina gapar fortfarande tomma. Jag får nog ta en tur till Öckerö och investera i något vackert och frosttåligt - för det lär väl inte dröja länge innan den är här, vintern! Och dessutom är det på allvar dags att plocka fram dubbdäcken, för den första frosthalkan vill jag vara rustad för! Sedan kan jag ju alltid hoppas att vintern dröjer ett tag till - sådär två månader, - så jag hinner sälja min bil och aldrig mer behöver köra i vinterväglag..........Första dagen i vintertid var jag hundvakt åt Olga och Moa - husse och matte roade sig i stan! Så vi tog en sväng ut på Et den här eftermiddagen. Solen var på väg ner - redan? Visst ja - nu blir eftermiddagarna kortare och mörkare!Och nog fick jag njuta av en vacker solnedgång! Hundarna brydde sig inte - de var intresserade av annat - andra hundar och människor vi mötte till exempel. För det var inte bara vi som var ute denna fantastiska eftermiddag!


Solnedgångsspegling i Ersvan


Kvällen närmar sig.........


Vindstilla och spegelblankt


Och på kvällen väntade den här överraskningen..........

6 kommentarer:

 1. Härligt med solnedgång!! Hummer är så gott!

  SvaraRadera
 2. Godmorgon!
  Vilka underbara bilder idag igen! Låter som om du njuter dagen och samlar dig för morgondagen.

  Att vara på tur med fyrfotingar som inte kräver något av en mer än att de uppskattar en och en annan kommentar man får en puss och de en och en annan godbit. Kan det bli bättre? Knappast!

  Vilken vacker hängare du visade och pricken över i;et var ju bara den vita bedårande söta klänningen. Ha det gott min vän.
  Måste också säga att jag uppskattar dina fina kommentarer under mina inlägg! Har tänket ge respons på era kommentarer men tiden och orken du vet! Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. hoppas hummern smakade gott ...
  kram eva

  SvaraRadera
 4. Hummer...mums! Vill oxå ha...

  SvaraRadera
 5. Ja hummer är gott.Har nu läst ikapp mig på din blogg. Vackra bilder , fina möten, ja nu känner jag mig klart uppdaterad. Speciellt efter telefonsamtalet med dig. Jag har varit glad i flera dagar. Kram Kikki

  SvaraRadera
 6. Vackert är det på din ö - hummer mmmmm...../Kram

  SvaraRadera