torsdag 27 oktober 2011

Ett telefonsamtal...........


.....ringde jag igår kväll - till en av mina allra äldsta och bästa vänner. Hon upplyste mig om att idag - den 27 oktober - är det exakt två månader kvar tills jag går av mitt allra allra sista arbetspass! Vilken koll! Jag har inte så särskilt mycket koll själv, så det är skönt att någon annan har det! Men - det är sant! Jag förstår inte hur snabbt tiden kan rusa iväg, samtidigt som den stundvis verkar stå helt stilla! Faktum är ju att det är en och en halv månad sedan jag bestämde mig för att sluta jobba vid årsskiftet, och nu är det bara två månader kvar tills jag är där..........Och sedan väntar Thailand runt hörnet...........



Idag har jag varit ledig efter två ganska tuffa arbetsnätter. Mysigt att se fritids- och förskolebarnen leka tillsammans i sandlådan på skolgården - i oväntat fint väder!



Och sen eftermiddag i hamnen - oslagbart vackert!

2 kommentarer:

  1. Ja du, härligt men också lite vemodigt kan jag tro. Men, det är klart med Thailand resa i förgrunden. Det ska väl sitta fint. På tal om Thailand det är ju inte klokt vilka översvämningar... och en annan som gnäller för lite regn här. Faktiskt så man skäms!

    SvaraRadera
  2. Ja du...tiden tickar på. Extra mycket att fira till nyår!

    SvaraRadera