söndag 30 oktober 2011

Hjälp!


.............behöver Thailand nu! Det har väl inte undgått någon att läget i landet med översvämningar och allt som blir följden av dem är en katastrof av stora mått. Man kan ju känna sig ganska maktlös så här 900 mil bort, men lite kan man göra om man vill i alla fall. Doris, en kvinna jag lärde känna för ett år sedan, har dragit igång en insamling för att hjälpa kvinnor och barn i Bangkoks slum. Där jobbar Annika som hjälparbetare, och ett av hennes många projekt, "Häng på", kan ni se en video om HÄR! Gör det!


Kvinnorna i slummen tillverkar fantastiskt fina galgar - för att inte tala om hur användbara de är! Och i februari, när jag tillsammans med Monica reser till Thailand igen stannar vi till några dagar i Bangkok - då hoppas jag få träffa "bloggkompisen" Annika och följa med henne och träffa några av de kvinnor och barn som just nu behöver extra mycket hjälp!

Ni som vill veta mer om vad som händer i Thailand just nu - läs Britt-Maries blogg: GING OCH MALEE I THAILAND. Där finns de bästa rapporterna och uppdateringarna om läget!

Vill ni hjälpa till? Jag lovar - varenda krona gör skillnad!
Doris konto: Swedbank 8105-99240995911

Och - som också Britt-Marie skriver - varenda krona kommer fram!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar