söndag 4 oktober 2020

Definitivt slut


på sommaren var det den sista september. Då flyttade vi hem. Hade det inte varit för Store Miss, som passade på att göra en 4-dygnsrymning, så hade det kanske blivit ett par dagar tidigare!


Men till slut kom han i alla fall, och så blev det kattburen och en kort biltur innan han och Lille Miss var hemma efter ett halvår i Drömstugan!


De fann sig tillrätta ganska snabbt. Sängen är mysig......


Dagen efter fick de gå ut. Store Miss försvann iväg för att upptäcka sina gamla jaktmarker. Lille Miss fick se utsidan av lägenheten för första gången. Han hade fullt upp med att undersöka de närmaste omgivningarna,


och sedan sov han väldigt gott!


Det gjorde Store Miss också när han kom tillbaka framåt kvällen......


Vi har börjat bo in oss, vi också. Nu är det mesta flyttat från stugan till lägenheten. Har vi glömt något så har vi ju inte så långt att åka. Dessutom ska ju hönsen ha sitt morgon och kväll. Men oj vad det ser tomt och ödsligt ut vid stugan nu!


Idag har det varit rejält blåsigt, och löven rasade. Det gjorde ett träd också, fast utanför tomten som tur var. Innan det utlovade regnet (väldigt mycket regn) hann vi fixa lite på tomten och hämta en presenning att täcka all ved med. För nu har vi lagrat en hel del ved på balkongen!


Inte är det mycket som lever i trädgården nu längre. Fast en höstanemon blommar.


Höstastrarna är tacksamma - de tål lite frost till och med.


Kärleksört förstås,


och så är blåbärsbusken väldigt vacker i sina höstfärger!

Annars är det mest grått och mörkt, och gråare och mörkare lär det bli för varje dag. Lite höstsol vore inte fel - det skulle vi behöva nu, för det var längesedan den visade sig, solen.......

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar