måndag 19 mars 2018

Hem.......


Lördag vid 13-tiden. Vi har varit vakna rätt länge - resfeber! Det är varmt! Vi skulle nog stannat några veckor till........ Snart kommer lokalbussen som tar oss till Larnaca på två timmar.


Där slår vi oss ner ett tag. Ett bra tag. Ända tills vi börjar bli hungriga. Då drar vi vårt tunga bagage till närmaste resturang och äter lite innan vi tar en taxi den sista biten ut till flygplatsen. Där är det som vanligt - kontroller och väntan. Efter en stillsam flygresa landar vi på Arlanda där Annelie möter upp och tar oss till sängen!


Zion sover förstås redan då, men nästa morgon får vi träffa honom, mitt nyklippta barnbarn!Och innan vi åker vidare får vi träffa Leo - även han nyklippt! Plötsligt har jag fått två nya barnbarn! De är så olika sig, och så stora helt plötsligt!

Tack Annelie för allt! Du är en pärla! 


Första morgonen i Sverige. Sol. Och snö........Och så fortsatte resan med tåg till Laxå där Johanna hämtade oss. Där stannade vi över natten för att resa vidare nästa morgon - hela vägen hem med den lilla Gröna! 


Idun har växt alldeles väldigt - alldeles strax fyller hon 2 är! 


Vi vaknade förstås i ottan - resfebern fortsätter att härja, och vi vill bara hem! Men vi skulle ju ha med oss Chilli, vår nya familjemedlem. och han var inte så lätt att övertala att han skulle flytta! Det tog sin lilla tid....


Men till slut lyckades vi få in honom i buren, och där låg han knäpptyst alla tre timmarna det tog oss att komma hem. Duktig liten kille!


Det har gått så himla bra med Chilli! Han äter, hittar sin toa, sover en sväng bakom soffan och finner sig i att bli klappad, i alla fall lite snabbt! Nåja - man kan inte få allt på en gång. I morgon är en ny dag. 

Och nu är vi hemma efter tre fantastiskt sköna månader på Cypern......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar