fredag 9 mars 2018

Oj - det var en händelserik dag!Jag vaknade alldeles för tidigt. Något stämde inte. Klockan 5 brakade det till, och sängen rasade ihop, så Tommy hamnade på golvet! Visserligen med den stora madrassen under sig, men i alla fall! Det var lika bra att gå upp........
Jag skickade ett meddelande till hyresvärden, och i rekordfart var hans fru på plats, ringde "the handy man", och efter 10 minuter var HAN på plats! Sedan hade han att göra en bra stund, men 10.30 hade vi en säng som säkert ska hålla vår tid ut i alla fall! Och säkert en stund till...... Han gjorde ett riktigt bra jobb, så förhoppningsvis får vi ta igen förlorad sömn i natt!


Ljuvligt varmt väder var det, så efter morgonens vedermödor gick vi till stranden. Där somnade vi inte, även om det var nära. Men där pågick arbete - stängerna till parasollerna skulle målas innan stranden ska öppna på riktigt! 


På hemvägen hamnade vi på Kennedys - som vanligt! Och där var det väldigt mycket folk - där var födelsedagskalas som vi råkade hamna mitt i!Vem kan det vara som fyller år? Någon vuxen lär det vara eftersom alla kom med flaskor i vackra påsar......  Men äntligen kom det där födelsedagsbarnet till slut! 
Då var det hög tid för oss att gå hem och vila lite......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar