fredag 16 mars 2018

Over and out!


Så var den här, den sista dagen i vinterhemmet. Stranden hade vi tänkt oss. Men nej - hela förmiddagen var det mulet, och resfebern rasade, och vi kom inte iväg. Det är mycket som ska göras den där sista dagen.....


Det klarnade upp efterhand och blev riktigt fint och varmt, så till slut kom vi i alla fall iväg ut på en liten promenad i omgivningarna. Alldeles nära oss, på andra sidan grannhuset, finns det stora odlingar. Där hade de börjat skörda potatisen idag.


En timma på puben. Hej då till alla nya bekantskaper - vi ses kanske nästa vinter!
Sedan var det dags att gå hem och ta tag i det klart tråkigaste som finns - packa för att resa hem!
Nu är vi i det närmaste färdiga för avresa. Väskorna är packade, sista middagen är avklarad, morgonrockarna är på för sista gången på Cypern, och nu är det bara sista avsnittet på sista TV-serien kvar!
I morgon tar vi lokalbussen till Larnaca 13.15, och två timmar senare är vi framme. Då blir det middag i lugn och ro innan vi åker till flygplatsen. 20.30 går vårt plan (förhoppningsvis!) och 00.05 landar vi på Arlanda där Annelie möter oss och tar oss till vår säng för natten. Det blir nog inget bloggande förrän vi är hemma på måndag, om ens då, för då lär vi vara rätt möra!

Så - tre underbara vintermånader fick vi här på Cypern. Och nu är det over and out.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar