fredag 8 februari 2019

Lycka


är att ha dem här! Efter sen frukost, bad i poolen och allmänt slappande tog vi oss samman och vandrade iväg till Mercadona (alla utom Tommy som stannade på den varma och soliga altanen!) för att handla lite. Det blev förstås en liten sväng in på basaren/kinaaffären också - pojkarnas önskemål! Där hittar man alltid roliga saker att köpa. Och inte kostar det mycket heller.......
Annelies önskemål var att se var Matboden låg någonstans, så vi tog svängen därom på tillbakavägen.


Så stannade vi på Magani, restaurangen med den mysiga uteserveringen


och en fantastisk utsikt!


Där fick killarna brownies med glass och grädde.


Jag tror att Zion fick en riktig sockerchock, och det behövde han nog just då. Han sprang hela vägen hem efteråt! Det tar på krafterna att komma från snö och kyla med thermobyxor och täckjacka, vintermössa och vantar till sommarvärme, sol, shorts och bad i (den iskalla) poolen!


Hemma igen. Och lite vila och spel på paddan.


Leo och mamma försökte sig på lite skolarbete en stund. Fast de var ganska trötta.......


Det var Zion också. Han höll sig vaken, men inte så mycket mer......


Tommy tittade på nyheter


och i köket var maten på gång - hamburgare och potatisklyftor i ugnen efter Leos önskemål. Det tog slut - alla var hungriga!


Därute gick solen ner. I morgon ser vi fram emot en ny dag med sol och värme - den sista hela dagen innan det är dags för hemresa till vintern igen. Tiden går alldeles för fort, men jag är så glad och tacksam att de faktiskt kom hit! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar