lördag 16 februari 2019

Hjärtedag och mimosa


Vi är omringade av mimosaträd här, och i helgen började det första slå ut. Det kommer att vara fantastiskt vackert runt omkring oss om ett par veckor!


Torsdagen var det alla hjärtans dag. Det höll vi nästan på att missa helt. Men dagen efter bjöd min man ut mig på middag. Vi gick upp till restauranggatan för att hitta ett mysigt ställe att äta middag på. 


Här hamnade vi. Kanske mer pub än restaurang egentligen, men mat hade de, så det blev lammkotletter och entrecote. Helt OK! Här var det mycket folk - det var väl en anledning till att vi valde detta stället. Och insåg efter en stund att 90% var svenskar! 




Tiggarkatten fick smaka, hon också. Ja - jag vet, man ska inte, men hon var väldigt försynt och snäll och såg ut att behöva en liten bit entrecote.....


Vi har haft några blåsiga och kyliga dagar nu (nåja - 15 grader......), och en envis nordostan är nog den tråkigaste vinden - den är kall! Tur att vi har en altan som ligger i skydd för de flesta vindar. Tyvärr drar den där vinden med sig en massa moln från havet, så det har varit lite klent med sol ett par dagar nu. Men det får vi leva med - skam vore det väl annars! Vi har ju haft en alldeles otrolig tur med vädret så här långt, med bara 3,5 veckor kvar.......


Nu får vi njuta av mimosan..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar