torsdag 7 februari 2019

De kom, mina fina!


Äntligen! Visst pratade vi om att de skulle komma och hälsa på oss i Spanien, Annelie och pojkarna, men jag trodde inte att de skulle bli av. Vardagen tar mycket tid, med jobb, skola och dagis. Men visst  - det lyckades i alla fall! Så i natt vid 1.30 kom de! Killarna stupade i säng, medan Annelie och jag satt uppe och pratade innan vi insåg att det snart var morgon och dags att gå upp!


Men det blev några timmars sömn i alla fall. Och seeen frukost blev det, i strålande sol. Vilken tur att de lyckades pricka in den varmaste dagen sedan vi kom hit i december - 25 grader i skuggan på altanen!


Killarna ville bada i poolen. Vi trodde nog att det var alldeles för kallt, men båda hoppade i. Och kom upp lika fort igen!
Bubbelpoolen är skönare - den håller 37 grader........


Lekplats är kul.....


Det blev en rätt lång stund vid poolen. Väl tillbaka hemma tog Zion genvägen in! Leo och mamma tog den vanliga vägen......


Så gick vi den där promenaden vi har pratat om - bort till parken och vattenfallet, som faktiskt var igång. Och restaurangen hade öppnat. Och där fanns också en lekplats. Zion kan inte gå förbi en lekplats utan att prova gungorna!







Så var vi framme vid strandpromenaden och havet.





Och så blev vi väldigt hungriga allihop. Pizza! På Vela Beach Restaurant .


Oj så lång tid det tar innan de där pizzorna är färdiga......
Zion blev väldigt trött en stund. Men det är väl inte så konstigt efter en lång och sen flygresa, och somnar man dessutom inte förrän efter 3 på natten, så.....


Rätt nöjda efter pizza och läsk! 
Dags att gå hem och bubbla lite i bubbelpoolen innan läggdags.......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar