fredag 11 november 2011

Snart vinter?


Ja - det kunde man i alla fall inte tro denna torsdag nästan inne i mitten av november. Efter en grådisig och fuktdrypande morgon med hotfullt mörka moln norrut klarnade det upp - inte ett moln på himlen, solstrålarna stod som spön i backen och all trist sydostlig vind bara försvann!


Ut måste man bara en sådan här dag! Ljuset i horisonten - blått, ljusare blått, rosa och lila..... 


Över byn - samma ljus!


Solen orkar inte särskilt högt upp på himlen så här års. Klockan är inte mycket mer än två på eftermiddagen, med det ser ut som om den snart ska gå ner i havet..........


Det var inte bara Monica, Tommy och jag som var ute den här fantastiska novemberdagen - halva Rörö tycktes ha hittat ut på Et. Här träffade vi till exempel Linn och Madelene tillsammans med de flesta av sina hundar - härliga Field spaniels!


När vi kom ner till hamnen ett par timmar senare var det i alla fall solnedgångsdags. Ljuset är alldeles otroligt! Hur många gånger jag än ser den här vyn över hamnen så blir jag nästan andlös varje gång!


För vackrare än så här kan det väl knappast bli en novembereftermiddag på Rörö?

3 kommentarer:

 1. Ja våra vägar korsades denna vackra promanad dag!! :) Inte vill man bo någon annanstans än på Rörö när det är så här magiskt!!

  SvaraRadera
 2. Vackra bilder som brukligt från Rörö! Underbart väder tror att ni hade bättre än vi igår. Visserligen gjorde strålarna ett försök att spränga sig i genom molnen även här men misslyckades! Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Åh så fina bilder Marie-Anne...Rörö är fantastiskt!
  Kram/Monica

  SvaraRadera