fredag 3 juni 2011

Så var det klart!


Fortsättning följer skrev jag häromdagen. Och nu är det klart! När jag flyttar till min nya lägenhet 1 september så flyttar "svåger" Tommy och hans sambo in i min nuvarande! Det blir ett stort kliv från de dalsländska skogarna till Rörö med öppet västerhav! Och Tommy som har en fin båt........ Det blir perfekt!  Jag hoppas att de ska trivas här - de flyttar in i en fantastiskt fin lägenhet med den mest underbara utsikt man kan tänka sig! Och det blir roligt att få dem hit till Rörö..........Grattis!!!



Långhelg är det, och fint sommarväder är det. Och det märks! Hamnen är full med båtar - rena högsommartrafiken!



Fiskeboa har fullt upp att göra (själv trillade jag dit på köttbullar igår innan jobbet), och Röröboa öppnade igår. Där har jag inte varit ännu,men det är bara en tidsfråga.



I onsdags kom de första båtarna, igår vällde det in en hel massa till, och idag trängs de överallt! Ön är full av människor som har längtat efter sommar och sol efter den bedrövliga vintern. Själv vakade jag av efter tre nätters jobb i morse, men så mycket sömn blev det inte. Det var alldeles för vackert väder för att jag skulle kunna sova mer än ett par timmar. Uteplatsen lockade mer..........




 Och där var det fullt ös - hundar, barn och vuxna som njöt av sol och värme. Ett par varma timmar där var underbart - och man kan ju slumra lite i solstolen om man vill.............. Och titta på lekande hundar och lillkillen som badar - superlycklig!



En lätt lunch - jordgubbar med vispgrädde. Och dessutom en väldigt sen lunch - det blir lite förvirrat med maten när man har jobbat flera nätter........... 



Men framåt kvällen blir det grillning med mina goa grannar - så nu har jag fixat ett par stora byttor med sallad! 

3 kommentarer:

  1. Åh så trevligt att grilla med grannarna...ha det så gott allesammans!

    SvaraRadera
  2. Och salladen var toppen! Tack! Och tack för en trevlig grillkväll! :)

    SvaraRadera
  3. Härliga tider med grillat och sallad sol och hav!

    SvaraRadera