söndag 23 augusti 2020

Högtidsdag


Inte nog med att vindrutan måste bytas. Och bromsarna. Häromdagen började bilen brinna. Ja - inte hela bilen, men fönsterhissar och låssystem började glöda. Som tur var upptäckte Tommy det innan det blev riktigt allvarligt. Mycket märkligt - ingen säkring verkade ha gått......Nu stinker bilen bränd bakelit!

Eftersom vi skulle hämta bildelar på Dalslands Motor i Åmål passade vi på att ta en tur till skroten och där hittade vi den del vi behövde!


Tommy skruvade. Länge, länge. Han lyckades få ihop det mesta, men allt funkar inte...... Fast ett år till får den allt funka, den lilla Gröna. Sedan är det kanske dags att börja fundera på en ny bil........


Så var det den 22 augusti och högtidsdag - Tommy fyller 75 år! Då får man rosor


och present!


Och eftersom sonen Glenn dök upp för att gratulera blev det en fisketur dessutom! Och en gädda fick han, 75-åringen!


Grilldags med avstånd......


Såklart kom det en regnskur! Men det löser man lätt med ett parasoll över grillen!


Idag åkte Glenn tillbaka hem, och vi parerade åskskurarna så gott det gick under dagen. Tänk att det kan växla så fort mellan strålande sol och hällregn! Tyvärr verkar det fortsätta ett tag till, det här konstiga vädret. Vi får se hur det blir till nästa helg - då blir det förhoppningsvis repris på födelsedagsfirande - ja, om inte himlen öppnar sig  igen förstås!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar