tisdag 4 december 2018

Reseshopping


Nog för att vi unnar oss. Både det ena och det andra. Vinterresor till exempel. Men kläder - det köper vi nästan aldrig.


Men idag var det nödvändigt - det är inte många dagar kvar innan vi lämnar landet, och underkläderna har tagit slut - nästan! Dags att åka till närmaste köpcentrum - i vårt fall Töcksfors, alldeles vid norska gränsen. Förra året hade vi också tänkt åka hit innan vi lämnade Sverige, men dagarna försvann  alldeles för fort, och till slut insåg vi att vi inte skulle hinna. I år hade vi god tid på oss - över en vecka faktiskt!


Oj så stort det är! Och så mycket affärer, särskilt klädaffärer! I det läget tappar jag lusten - det blir alldeles för mycket. Jag höll mig till de gamla välkända affärerna - Kappahl, Cubus och någon mer. Det räckte och blev över. Trosor, strumpor och ett par ljuvligt varma nya mysbyxor, och för Tommys del kalsingar, strumpor och några nya t-shirts (som INTE ska användas som jobbar-thirts!)


Hela inköpsrundan tog väl en dryg timma. Det räckte. Och någon trängsel var det inte här idag, tack och lov.


Fast efter den där timman tyckte vi nog att vi hade gjort oss förtjänta av en liten fika innan vi åkte de 4.5 milen hemåt igen...........


Efter ett stopp i Årjäng var vi hemma igen vid solnedgångstid.


Det var rätt längesedan man såg en solnedgång från vår balkong!


12 dagar kvar..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar