måndag 27 februari 2017

Semestersemester

har vi! I morse i ottan tog vi bussen till Pafos, och tre timmar senare, vid 10.30, var vi framme efter en bussfärd från ostsidan Cypern till västsidan. Så tidigt var inte vårt rum färdigt, så vi fick parkera vårt bagage i receptionens vård och ta en tur längs strandpromenaden, en minuts promenad bort. Centralare än så kan man nog inte bo!

Det är fler än vi som förtrollas av utsikten.......


Varmt var det här när vi kom fram!  När vi åkte från Paralimni på morgonen var det kyligt, så det var jeans, tröja och jacka som gällde. Nu hade vi behövt våra shorts, men det fick vänta.......


Borgen såg ut precis som vi mindes den sedan förra vintern.Frukosten blev alldeles för tidig och väldigt torftig idag, så det var gott med en tidig lunch - halloumi i pitabröd med sallad och chips!


Här går han omkring och sjunger, precis som förra året! Och då och då får han en peng i sin mössa....... Underhållning på hög nivå medan vi åt!


Till slut var det dags att checka in, betala 1037:- (för fyra dygn!) och ta vår studio på 26 rymliga kvadrat i besittning. Helt OK. Här lagar vi frukost själva, men annars äter vi ute. Det är inte många steg till närmsta restaurang. En glimt av poolen ser vi från balkongen - den kollar vi närmare i morgon (jag har ju ny bikini nu!).


Åt andra hållet ser vi en glimt av havet. Nedanför har vi en livlig gata. Vi ska nog kunna sova bra ändå här uppe på tredje våningen........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar