söndag 10 april 2016

Lite längre


för varje dag. Tommy måste hämta tillbaka den där konditionen som han jobbade upp under tre månader på Cypern. Kondition är ju färskvara sägs det, och det stämmer säkert. Fast en del har han nog kvar i alla fall, trots en rätt lång sjukdomsperiod, för en snabb tur till västsidan och tillbaka gick faktiskt rätt bra, utan att stanna och vila så värst mycket på vägen!
Vattenliljorna har vuxit ganska mycket sedan jag gick här sist - och det var inte så längesedan. Snart lyser de alldeles gula!


Nya vårtecken nere bland strandstenarna......


Tallskogen ser fortfarande ganska gråbrun ut, men tittar man noga har det börjat grönska därinne - kaprifolen har börjat komma!


Nu är öringfisket i full gång här. Denna båten låg stilla och försökte säkert få öring!

Så hamnade vi hos Monica och Per-Erik på tillbakavägen, och där blev vi kvar rätt länge. Tommy och Monica förlorade sig i barndomsminnen, och då rusar tiden iväg, och helt plötsligt är det seneftermiddag och dags att börja fundera på om man ska äta middag. Eller om man ska hoppa över det..... Fast nej - äta bör man, annars dör man........ Så till slut gick vi hemåt och värmde på gårdagens kycklinggryta, som var ännu godare idag!


Så här såg det ut igår kväll när jag tittade ut genom sovrumsföntret. Ikväll såg det nästan precis likadant ut. Vindstilla och vackert..........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar