söndag 13 november 2011

Söndagsmorgonspresent!


På söndag morgon är jag rätt mör efter helgjobb. Och färjtiderna är inte de bästa för oss som jobbar natt. Det är stressigt att hinna ut till Lilla Varholmen för att hinna med färjan 7.10. Men har man tur så..........Sedan är det 45 minuters väntan på Burö innan man får köra ombord och låta sig forslas hem till Rörö, där sängen väntar! Så - på helgerna har jag två timmars resa innan jag är hemma, trots att jag har bil. Med Västtrafik vågar jag inte ens tänka på hur lång tid det skulle ta........



Idag var det bara jag och en bil till som skulle med Buröfärjan - han skulle till Hyppeln och jag till Rörö. När vi hade kört ombord och färjan hade lagt ut kom däcksman och knackade på rutan och överlämnade varsin kvällstidning till oss! Det blev en väldigt trevlig start på dagen tyckte jag!



En blomma ska de ha - personalen på Buröfärjan!

2 kommentarer:

  1. De är bra på Nordöfärjan.. :)

    SvaraRadera
  2. Gomidda på dig!

    Det är en häftig resa du har framför dig då du gått av ditt pass. Kan nog kännas rätt skönt att slippa det nu då vintern kommer?! Inte helt fel att sitta på playan istället eller? Jag jobbar ju halvtid men har faktiskt trots ynkans 2 mil på land 1 ½ timme innan jag kommer hem.

    Nu ska jag och Charlie på tur Kram Ingela

    SvaraRadera