fredag 2 september 2022

Så var det över


Den där sista veckan gick både långsamt och alldeles för fort. Det var fortfarande en del som skulle hinnas med. Till slut gick luften ur oss. Vi struntade i den sista veden. Vi struntade i en del annat också. De får behålla det - vi orkar inte mer!


Hemma fortsatte jobbet med veden


och missarna verkade trivas med att vara här igen.


Vi själva tyckte också att det var rätt mysigt, i alla fall när vi orkade kolla den fantastiska solnedgången på utsidan!


Dagen innan de nya ägarnas tillträde fixade jag till det lite. Årets sista rosor (kanske),


hortensior på bordet,


höstgullris på utsidan


och en liten välkomstbricka på köksbordet! Vi får hoppas att de känner sig välkomna...... (Det gjorde de - vi fick ett lyckligt meddelande med bild framåt kvällen!)


Så kom den, dagen då vi skulle lämna stugan. Vi möttes på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Bengtsfors, skrev på de sista papperen, lämnade alla nycklar och pratade om det sista som de behövde veta. Nu är det ju inte så svårt att nå oss om de behöver hjälp med något som vi kanske har missat att informera om........ Så skildes vi åt, de åkte till sin nya stuga och vi åkte hem med en klump i halsen.


Gravöl....... Eller rosa bubbel. Sedan var vi slut för idag. Nu börjar ett nytt liv och en ny "resa".......



















 

2 kommentarer:

  1. Det blir säkert bra, kanske kommer ni att resa mer, det är ju inte så dumt att tillbringa vintern i Spanien. Önskar er lycka till med ert nya liv o tack för en trevlig blogg.

    SvaraRadera
  2. Ha det så bra med ert nya liv , och tack för en trevlig blogg !

    SvaraRadera