onsdag 24 oktober 2018

Innan snökaoset......


En så stark regnbåge som framåt kvällen igår har jag nog aldrig sett förut! Dubbel var den också. Den dröjde sig kvar ganska länge, och när den till slut bleknade bort så var hällregnet över oss. Inte för att det skulle komma något regn över huvud taget, men det gjorde det i alla fall.


Vädret gör som det vill. Vi får väl se om prognoserna om snökaos till helgen slår in. För säkerhets skull sätter vi på luftvärmepumpen i stugan och stänger av vattnet - det blir alldeles säkert minusgrader i alla fall!


Vinterdäcken ska också på i morgon - på fredag åker vi till Kvarnbolet om allt går som planerat. 


Chili får stanna hemma. Åke har lovat passa honom och ge honom mat och kela lite...... Vi får väl hoppas att han behagar komma in på kvällen då - det gjorde han inte i natt. Klockan 5 i morse väckte han mig när han hoppade på balkongdörren och ville in, den lille terroristen! 
Nu har han just kommit in, ätit, kelat lite och lagt sig tillrätta ovanpå soffans ryggstöd i värmen från kaminen. Där kan han gärna ligga kvar, för nu blir det ingen mer utgång för honom idag - i natt ska han sova hemma. Det har hans matte bestämt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar