onsdag 27 juni 2018

Tusen tack, alla ni


som har gratulerat mig på olika sätt idag! Att fylla 70 är ingen barnlek - då är man väl rätt gammal? Jag är inte så himla förtjust i den första siffran....... Men det är som det är - bara att gilla läget. Jag kommer väldigt väl ihåg när min pappa fyllde 70 - han var riktigt deprimerad den dagen. Sedan levde han i drygt 16 år till, ett rätt bra liv också, trots sjukdom de sista åren. Jag får väl hoppas att det blir så för mig också........

Dagen har varit underbar. Jag har mest slappat, planterat om lite blommor, fixat lite inför lördagens firande och njutit av nästan 30-gradig värme och sol!


I tisdags förra veckan började firandet. Då var Annelie, barnbarnen, Annelies mamma och 8 extrabarn här några dagar.


Då fick jag min present från mina nära och kära - ett presentkort på en resa till Spanien, med boende och taxi till och från flygplatsen. Tid när vi ska åka får jag välja själv. Vilken fantastisk present - något bättre kunde jag inte önska mig! Det blir nog frampå höstkanten tror jag..... Tack alla mina kära - älskar er!


Så var det ju ödesmatch i fotbolls-VM idag - Mexiko - Sverige. Jag är inte särskilt fotbollsintresserad, men den här måste jag ju se. Och det gick ju väldigt bra - 3 - 0! Nu är Sverige vidare!

Maten fick vänta tills efter matchen - en sommarsallad med lite egenodlat. Ja, i alla fall tomaterna och löken....

Om man nu måste fylla 70 så ska man göra det en sådan här dag - strålande sommarväder och inga plikter, bara trevligheter! Och förresten är alternativet - att inte fylla 70 - inte särskilt lockande.....

Återigen - tack så himla mycket till er alla!


2 kommentarer:

  1. Grattis från en 71 åring Ha det så bra och tack för din trevliga blogg!

    SvaraRadera
  2. Äsch du är bara 25 plus

    SvaraRadera