torsdag 23 november 2017

Gjort slut


Gårdagens snöoväder drog vidare, norrut verkar det som när man tittar på nyheterna. Här var det mesta av snön borta efter nattens regn. Det tackar jag för! 

8 plusgrader - då kan man ta en tur till Åmål (utan att behöva vara alltför bekymrad för ishalka) för att försöka få hjälp med styrenheten till luftvärmepumpen som vi inte lyckas få att fungera. Vi fick lämna kvar den hos firman, för han som har hand om det var på kurs några dagar. Förhoppningsvis hittar han felet när han kommer tillbaka. Det skulle vara skönt att kunna skicka och få sms och veta att allt är väl med el och värme i stugan de där tre månaderna vi är borta!

På väg tillbaka hem tog vi en sväng inom Bengtsfors och biblioteket. Tommy skulle kolla Dagens Industri, och jag skulle skaffa mig ett lånekort. Och nu har jag det! Nu kan jag låna e-böcker när vi är på Cypern och läsa på datorn!


Vanlig vodka och våra egna svarta vinbär blir förhoppningsvis julsnaps! Det gjorde min pappa varje år, och den serverades på julafton med en skål under andäktig tystnad. Jag har inte smakat den på många år nu, och faktiskt aldrig gjort den själv, men nu var det dags. Julafton på Cypern.........

Idag har vi gjort slut på det sista av årets grönsaker - vitlök och morötter! Fast det har ju räckt ganska länge faktiskt - det är ju snart julmånad! Rätt hygglig skörd tycker jag nog, med tanke på en rätt eländig sommar.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar